Javni poziv

Projekat „ECEC – Early Childhood Education and Care“: Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje

Za potrebe realizacije projekta “Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje”, koji se realizuje uz pomoć zajma Međunarodne banke za obnovu i razvoj broj 8693YF, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja je objavilo poziv zainteresovanim kandidatima da se prijave za sledeće pozicije:

OPŠTI CILJ PROJEKTA je unapređivanje dostupnosti, kvaliteta i pravednosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja, naročito za decu iz osetljivih društvenih grupa. (више…)

Javni poziv za učešće u projektu Preduzetnički duh u srednjim školama Vojvodine

Centar za kulturu i obrazovanje Sonta uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisuje JAVNI POZIV za učesnike na dvodnevnom treningu/seminaru u okviru projekta PREDUZETNIČKI DUH U SREDNJIM ŠKOLAMA VOJVODINE.

Ciljevi projekta „Preduzetnički duh u srednjim školama Vojvodine“ su promocija aktivnog pristupa radu i obrazovanju, edukacija o razvijanju ideja u projekte, kontinuirana podrška ličnom razvoju i informisanje o mogućostima na tržištu rada, upoznavanje i saradnja mladih i zaposlenih iz cele Vojvodine i razvijanje saradnje između javnih ustanova i civilnog društva. (више…)